10 квітня 2011 р.

Досконалість

Що таке досконалість?Чи вона взагалі існує? Якщо так ,чи варто до неї прагнути?..Питань багато..Але все менше відповідей..Ідеальність у всьому: зовнішності,характері чи навіть в наших діях..Починати справу і доводити її до кінця..Не у всіх випадках це корисно і має зміст..Кидати на півдорозі? Хтось звинуватить у слабкості, а хтось у мужності..Все відносно..Хм...Важко говорити про ідеальність чи досконалість..То,як на мене, одне й то саме..=) Але чи вона взагалі існує..
Досконалості мішають недоліки..В кожного вони є,але дехто може перетворити їх собі у користь ..Все залежить від людини хтось прагне ідеальності,хтось ні..Ідеал у кожного різний ..І чомусь мені здається,що у всіх він є..Навіть той,хто каже його не має..Всі хочуть чогось досягнути через рік,п'ять чи навіть десять..То ідеалом є результат нашого плану..?!Можливо..


P.S.Чорний гумор =)

1 коментар:

  1. Анонім10.04.11, 11:51

    Ти знаєш, я думаю, що існує досконалість. Просто мені цікаво, хто має її визначати, адже з будь-якого боку то буде лише суб"єктивна думка, так що універсального ідеалу для всіх не існуватиме. Але для кожного зокрема - точно є.

    ВідповістиВидалити