20 березня 2011 р.

Все має свою ціну?

Навіяв цей кліпчик багато думок..Сама не знаю чому так..Згадуєш безтурботне дитинство,коли переймаєшся лише тим чому так багато уроків чи  падає дощ,що не можна піти на вулицю..А зараз що?!Купа проблем,негативних емоцій..Не заперечую,позитивних теж не бракує..але проблем значно збільшилось..Чому? Відповідь на це питання важко знайти..Де зникла ота безтурботність і щастя кожного дня в процесі дорослішання..Куди дівається?
А чи все має свою ціну? Та ясно,що ні скажете ви..=) Згідна не все..Але замітила одну просту річ в нашій країні можливо все..Хтось скаже здоров'я не купують..Nа в нас поки не заплатиш можеш вмирати і ніхто тобі не допоможе..Ніяка клятва Гіпократа тут не зарадить..Сам лікар і ліки -купується ,нє?
Наша освіта..Ех подарунки на день вчителя чи 8 березня? Додаткові заняття за гроші з тим вчителем,який ставить погані оцінки..Не купується? Купується..
Про всякі жеки,податкові і міліції промовчу,бо то коментарів  навіть не треба..
Стаючи дорослішими,ми дізнаємось ціну всього..І гроші не мають бути сенсом нашого життя..Без них не обійдешся - це факт, але  ж не зациклюватись..Не варто набивати цінники на всьому..

6 коментарів:

  1. Анонім20.03.11, 12:56

    Ти знаєш, більшість всього купується і продається.Навіть люди, як то не печально. Але якщо ми усвідомлюватимемо, що потрібно це змінити, то, може, щось десь і вдасться НЕ купити чи НЕ продати?Правда, не знаю, яким способом, але все можливо.
    Не варто зациклюватися на грошах.Ти права.АЛе річ в тому, що повсякденне життя тільки й те робить, що змушує зациклюватися. Хоч-не-хоч, а гроші стали стержнем нашого існування. Та й навряд чи це колись зміниться.

    ВідповістиВидалити
  2. Ну та без грошей ніяк не заперечую..Але все одно хочеться вірити і надіятись, що НЕ ВСЕ можна буде купити))

    ВідповістиВидалити
  3. МС Ярема з гайдамаків каже:
    Не все полягає на бізнесі,
    Не купуються справжні цінності.
    Головне - не скурвитися,
    Не зректися моральних принципів.

    І насправді головне як ти використовуєш гроші, а не скільки ти їх використовуєш. 50тис можна використати для завершення фільму, а можна і на новий фотік, яким буш робити погані фотографії :)

    ВідповістиВидалити
  4. Ну мені здається,в питанні як використовуєш гроші і є проте скільки ти їх використовуєш..))

    ВідповістиВидалити
  5. Цей і попередній дописи нагадали фразу якогось дядька з радіо: "зараз в людей немає драйву в очах, вогника". Я, впринципі, щось подібне почав спостерігати вже давніше, але тішить знаєте що? Вогника хоч і нема, але в деяких людей видно щось набагато могутніше - віра чи то надія, чи і те і друге, за яку вони тримаються і боряться!
    А вся шутка магії в тому, що коли знаходиш хоть кусочок себе (макий манюній-манюній) то на той самий кусочок (і все-одно шо він манюній :Р) починаєш розуміти, як тебе мало хвилюють оті всі "розмінні монети", адже те чого тобі потрібно ти можеш досягнути не чекаючи подарунків долі чи багатого дядька :).
    A straightHands.jar, pureMind.jar і wtfO_o.jar ніхто не відміняв :), такшо життя прекрасне!, як не крути (головне не забагато, ато стушнити може :\).

    ВідповістиВидалити
  6. Зразу в кого є та віра і надія в майбутнє =)))))

    ВідповістиВидалити