12 березня 2011 р.

Землетрус в Японії - привід задуматись?

Вчора стався землетрус і цунамі в Японії,які потягнули купу наслідків..Це страшно..Коли дивишся як з висоти пташинного польоту(певно знімалось з літака) хвилі висотою не менше 10 метрів летять з швидкістю 700 км і нічого не спасе..Ех..СТРАШНО..Реально зачіпає як тоді в Тайланді 2004 ..Люди просто приїхали відпочити і багато хто загинув на пляжі від цунамі..
 Але є відмінності..По-перше, японців попередили про цунамі.. Але перед тим був землетрус силою 9 балів і більшість(!) будівель встояли ..Лише ті величезні хвилі змивали будиночки і всьо решта як бруд і непотріб..Але після того там немає паніки..Ніякого мародерства..
А тепер подумайте на хвилинку про Україну..Та якби в нас був такий землетрус..То думаю будиночки наші і без цунамі виглядали гірше..Сихів був би одною картонною коробочкою..
Невідомо,що буде далі..і що на  нас чекає..Але такі катаклізми заставляють нас задуматись про багато речей.Про цінність людського життя..Ніхто від того не застрахований..Таке життя..

3 коментарі:

  1. Анонім15.03.11, 12:50

    Ну от так повільно-повільно і наближається той 2012...

    ВідповістиВидалити
  2. віриш в кінець світу в 2012??))

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім20.03.11, 12:59

    Ні, не вірю, адже вже стільки розроблено стратегічних планів на наступні десятиліття. Просто це я позначаю терміном "2012" той кінець світу, що обов"язково колись настане. Це не означає, що за один день Землі не стане, всі вимруть.Ні, все продумано до деталей наперед Вищим розумом. Перші кроки до цього вже зроблено - гляньте хоча б на Чорнобиль, теракти по всьому світу, нещодавні події у Японії, війни у Лівії, Іраку, та інших країнах - все потихеньку самознищується...

    ВідповістиВидалити