6 березня 2011 р.

Гороскопчик =)

Прочитала в одному жж такий гороскоп  і трохи була в шоці,бо збіглось))))))Хоча казала дівчинка,що він трохи суб'єктивний...Почитайте,може щось цікаве дізнаєтесь))



Овни - майже завжди такі вперті, шо курча мать, і переконані, шо їхня думка єдиноправильна і обговоренням не підлягає. Ррішучі і завжди готові з чимось чи кимось боротись.

Тільці - вперті не менш, ніж овни, але їхня впертість виражаєтся не в тому, що вони будуть з тобою сперечатись і переконувати тебе, а просто собі знають, шо вони праві і їх не гребе. якшо виникне якась сварка - можуть довго ображатись і хєр вибачатся, навіть якшо винні. Можу винним зробити кого завгодно, навіть як самі напартачили!

Близнюки - хороші і позитивні. здебільшого лідери, навіть якщо це яскраво не виражено. Всі до біса розумні.

Раки - найдобріший знак, який навіт злитись толком не вміє, і завжди готовий памочь єслі чьо, і дати справді хорошу і корисну пораду. Люди цього знаку переважно люблять готувати і роблять це класно.

Леви - самовпевнені і самозакохані. Дуже цілеспрямовані. З ними цікаво спілкуватись, але главне їм поганого ніц не зробити, бо будуть памятати то до кінця життя!

Діви - здебільшого меркантильні і підступні. Хоча є хороша риса - майже ніколи не розповідають про свої проблеми і не грузят тебе зайвою фігньою. Дуже "в сєбя на умє" і можуть по-злому мститися.

Терези - назва їхнього знаку говорить сама за себе! Дуже врівноважені, розважливі, мудрі. хоча є винятки, як от моя колишня одногрупниця - Свєтка - баламутка ше та, хоча теж дуже розумна. Якщо мають свою думку, повпливати на її зміну дуже важко.

Скорпіони
- часто люди найбільше не люблять цей знак і остерігаються його, бо ці люди дуже своєнравні, ніхєра не відверті і ніц ніколи про себе, свої почуття і думки не розповідають. можуть бути злі. Але це мої дуали, і я то знаю, шо вони класні:) Дуже справедливі і це їхній велетенський плюс. Хай хоч весь світ каже, наприклад, погано про якусь людину, бо вона там десь оступилась, якщо скорпіон собі зна, шо ця людина хороша, то він так і казатиме, шоб там не було. Дрязям завжди допоможуть і заступлятся за них, навіть як їм від того буде погано. ше вони забіяки і дуже пристрасні.

Стрільці - енергійні, весеслі, емоційні, балакучі, завжди в центрі уваги. але разом з тим, меркантильні самозакохані егоїсти! Їх класно мати в знайомих, але важко будувати з ними любовні стосунки, бо то буде буря страстєй, купа скандалів і награних сцен. Якшо ви його ворог - то це навсігда і вам будуть про нагадувати якимос підлими штуками або підйобами.

Козероги - можливо,найрозсудливіший і
найпрактичніший  знак. Прагматичні реалісти. Сто раз обдумають, чи їм то вигідно, перед тим як це зроблять. Часом бувають занудами, бо не даватимуть вам робити дурниць! Але такі люди дуже потрібні в оточенні щоб нагадувати, що життя - то не тільки развлєкуха, а ше й гроші заробляти тре і про майбутнє думати. О, часом бувають дуже педантичні, до такого, шо всі речі в шафі по кольору викладені.

Водолії - оці собі знають що вони хочуть і тихенко то роблять, навіть якшо по життю їх вважають скромнягами. Хоча скромняг-водоліїв мало знаю, то більше якраз навпаки. Теж вперті і тупо йдуть до своєї мети і ніц їх не гребе на шляху до того. але вони позитивні люди і з ними приємно спілкуватись.

Риби - ніфіга не практичні, тому здебільшого це люди творчих професій, що доводить купа відомих акторів, музикантів, письменників риб. Вперті і егоїстичні, часто змінюють настрій, роботу, погляди, хобі і все інше. Лінтяї ше ті, тому хоч і багато всякого можуть, часто просто не хочуть. Надзвичайно емоційні і дуже вразливі. Якшо їх хтось образит, можуть і пробачити, але не забудуть ніколи в житті. Не зважаючи на погану память, люблять скрєти, сплєтні і скандали. Свою вину ніколи не визнають, бо насправді завжди щиро вважають, шо дуже добрі і нічого поганого ніколи не роблять!

2 коментарі:

  1. Анонім20.03.11, 13:01

    Леви - самовпевнені і самозакохані. Дуже цілеспрямовані. З ними цікаво спілкуватись, але главне їм поганого ніц не зробити, бо будуть памятати то до кінця життя!
    Хм...з цього всього збіглося лише цілеспрямованість та цікавість у спілкуванні. Самозакоханість?ОО...то не про мене))

    ВідповістиВидалити