28 березня 2011 р.

Люди , як кораблі



Ця пісня викликає стільки емоцій  і думок..Люблю такого Скрябіна і,зокрема,Кузьму.Дійсно заставляє задуматись,якими ми були  і ,що з нами зараз відбувається.Чи ми змінюємось ? Чи змінюється наше ставлення ?І яка між тим всім прірва..З часом завжди щось змінюється..Але як на мене,змінюються наші емоції і ставлення до тих чи інших ситуацій,людей і т.д..І тим самим змінюємося ми.Ми стаємо байдужі до чужих проблем і це дійсно так.І це сумно..Ми хвилюємось  за себе і максимум близьких нам  і людей ..І все..Сумно.А що казати самотнім людям? Навіть подумати страшно..
Якось я була свідком такої ситуації..На траві лежав чоловік старшого віку .Певно в нього стався серцевий напад і він просто впав.Більшість людей просто проходили повз,дехто стояв і просто(!) дивився..І тільки один чоловік підійшов  і попробував пульс і попросив викликати швидку..Він старався хоч щось зробити.Хоч був просто перехожим..То було доволі давно,але дуже врізалось мені в пам'ять. Невідомо ,чи якщо станеться щось подібне знайдеться такий перехожий,що допоможе.
Зато завжди знайдуться люди,які можуть з задоволенням тебе покритикувати,обговорити і дати купу порад.. Завдяки таким ми стаємо сильнішими і  витривалішими..Думаю,що ні..Ми стаємо холоднішими і беземоційними..Ем ..Стараємось не звертати увагу на таких людей))
Дивні в мене думки сьогодні =)
п.с.Якось розмито описала свої думки , але вже як вийшло))

3 коментарі:

  1. Анонім30.03.11, 11:51

    То нічого, що розмито, адже коли такий шалений потік думок, важко говорити точно і влучно.
    Так, ми дійсно починаємо ставати байдужими. Люди забули про таке поняття,як альтруїзм, натомість думають лише про власну вигоду. Відчуваю, що десь глибоко на підсвідомому рівні в мені теж сидить ця частина егоїзму. Але намагаюся її викинути геть-геть-геть куди подалі.Наші емоції в реальному житті тепер просто витісняються віртуальними, а друзі,з якими звикли спілкуватися, відійшли на задній план, адже їх витіснили інтернетівські. Це все так печально((

    ВідповістиВидалити
  2. :], а я не знаю шо таке альтруїзм ))
    всі егоїстичні, як не крути, я троха думав на ту тему і дійшов висновку шо треба бути правильним егоїстом - слухати що хоче серце і то робити.

    P.S. і ше організм тре слухати, ато може бути стидно :)

    ВідповістиВидалити
  3. Не буває правильних егоїстів =)Більшість по натурі егоїсти..Просто зараз то виходить за всі можливі рамки..(

    ВідповістиВидалити